Over ons

Schildpad, Aap, Wijze Worm & Emma! Kort samengevat zijn dit de vier personen binnen de Verhalenoefenboeken.

Schildpad is vergeetachtig en soms een beetje bang, Aap is nieuwsgierig en een beetje ondeugend, en Wijze worm? Die is vooral heel erg slim! 

Dan een stukje over Emma, zoals in mijn paspoort al staat ben ik vrolijk, chaotisch en een aanpakker. Sinds een aantal jaar ben ik werkzaam als logopedist in de vrije vestiging. Ik woon op de rand van de Achterhoek en Twente samen met mijn vriend. Dat ik iets wilde ondernemen dat was al snel duidelijk, maar wat dan precies? In 2021 kwam ik in contact met Laura Langens en vanaf 1 januari 2022 heb ik de Verhalenoefenboeken overgenomen. Hier komt mijn passie voor taal, schrijven en creativiteit samen!

Laura en Loes van den Berk – Daemen bedachten tijdens hun studie het concept van de Verhalenoefenboeken en na een succesvolle scriptie over dit onderwerp hebben zij Deel 1: Doe mee met Schildpad en Aap op de markt gebracht, een groot succes! Al snel volgde Deel 2: Op pad met Schildpad en Aap dat ook warm onthaald werd. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik deze mooie producten heb mogen overnemen! In het voorjaar van 2022 verwacht ik Deel 3: Samen met Schildpad en Aap uit te brengen

Jullie kunnen Schildpad, Aap, Wijze Worm & een klein beetje van mij volgen op Instagram en Facebook !